ПАРК КАФЕ

Ексклузивен кафе бар за дневно и вечерно излегување

Од аспект на амбиент и локација, успеавме да ја оствариме нашата визија и да бидеме прв избор на потрошувачите, а со тоа и да го претвориме Парк кафе како наша омилена дестинација.

4 years ago

Одбројуваме до стартот на големата трка "Chupino trail"

ПРОГРАМА Chupino Trail 2019:

31.08.2019 Сабота

15.00 – 22.00 Регистрација и ... See more

★★★★☆ · Cafe · Bulevar Maršal Tito

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Со нашата услуга и гостопримство тежнеевме и успеавме да го направиме Парк кафе најдоброто урбано место за забава, како и идеално место за организирање на вашите родендени, приватни и корпоративни забави.

Едноставно, Парк кафе е центарот на вечерните излегувања. Неуморното работење на целокупниот персонал резултираше со организирање на доста настани.

ФЕСТИВАЛ НА ПИВОТО

Добра забава со точено пиво, оригинални германски колбаси и переци, сето тоа претставено преку автентична баварска атмосфера.

Не изостануваат и викенд забавите, проследени со добра музика. Голем број на познати бендови и DJ-и од нашата држава биле дел од успешната приказна на ПАРК КАФЕ.

Дел од атмосферата на Парк Пиво Фест

Погледнете ја галеријата на Facebook

Да не заборавиме да ги наведеме и тематските забави во ПАРК КАФЕ, *ЗАПОЗНАЈ И ДОЖИВЕЈ ГИ ДРЖАВИТЕ* Овој проект се покажа како доста успешен и зема замав со што ПАРК КАФЕ стана добро прочуен не само во Македонија туку и во соседните држави. Доказ за тоа се организираните посети на голем број гости од Бугарија, Турција, Романија…

Не двоумете се !!!

Посетете не и бидете и Вие дел од успшешната приказна на ПАРК КАФЕ.