Парк Ноќен Клуб е лоциран во строгиот центар на Виница, и се наоѓа во склоп на комплексот Хотел Ресторан Александар Парк. Овој клуб го означува почетокот на урбаниот ноќен живот во Виница. Место на кое сигурно ќе сакате да навратите и да присуствувате на најлудите забави во градот. Не пропуштајте да бидете дел од најдобрите забави во градот Виница.

 

Наскоро, Ви најавуваме големо отварање на Парк Ноќен Клуб!!!