идеално место за организација насвечености

Прославите за најважните моменти во Вашиот живот треба да поминат незаборавно. Затоа, ние ќе се погрижиме Вие да добиете услуга на врвно професионално ниво, највкусна храна и амбиент кој ќе одговара точно на Вашите желби и потреби.

При тоа, Александар Парк е идеално место и одличен избор за организирање на:

  • Свадби
  • Матурски
  • Крштевки
  • Родендени
  • Коктели
  • Приеми
  • Презентации
  • Деловни состаноци

Секојдневно се стремиме да ги задоволиме сите Ваши желби, се со цел да ги направиме Вашите свечени прослави уникатни и несекојдневни.


работно време

Повелете во Ресторан Парк – Виница

Понеделник – Недела: 08am – 01am

Контактирајте не


РЕЗЕРВАЦИИ

Резервирајте го терминот за Вашата планирана свеченост

+389 72 279 941
decoration@aleksandarpark.mk