За нас

Хотел ресторан Александар Парк е регионален центар за гостопримство со највисоко ниво на услуга, врвна понуда на забава и гастрономски специјалитети. Лоциран во центарот на Виница, опколен со Градскиот Парк е препознатливо обележје на градот Виница.

Во состав на угостителскиот комплекс ХОТЕЛ РЕСТОРАН АЛЕКСАНДАР ПАРК има 3 економски единици:

1. Хотел Ресторан Александар Парк– ресторан со голема тераса наменет за секојдневни гости од деловен и приватен карактер, како и можност за организација на поголеми веселби како свадби, матурски, крштевки и други свечености. Капацитет 450 гости. Во состав на Хотел Ресторан Александар Парк има и 6 соби ексклузивно опремени наменети за домашни и странски гости.

2. Парк Кафе – ексклузивен кафе бар за дневно и вечерно излегување.

3. Парк Ноќен Клуб – луксузно опремен ноќен клуб за вечерно излегување и забава погоден и за организирање на корпоративни и приватни коктели и забави.

Визија

Да бидеме прв избор при потребите за угостителство и сместување во регионот на источна Македонија. Веселбите на нашите гости да ги направиме безгрижни и незаборавни. Хотел Ресторан Александар Парк да биде место каде што е центарот на сите настани и збиднувања.

Мисија

Со нашата посветеност на врвна услуга и гостопримство со 5* ги задоволуваме барањата и на најпребирливите клиенти и придонесуваме за подобар живот на поединецот, локалната заедница и општеството во целина.

Повелете, посетете не и почуствувајте го врвното гостопримство со 5 ѕвезди.