Бесплатен интернет
Бесплатен паркинг
Климатизирано
Сеф
Телевизија
Телефон

Нашите еднокреветни соби се идеални доколку патувате сами или со Вашиот партнер. Собите се потполно опремени со сопствена бања, клима, кабловска телевизија, безжичен интернет и други погодности кои ќе го направат Вашиот престој удобен. Амбиентот на собите ќе Ви овозможи потполно уживање и одмор во текот на Вашиот престој.

ЦЕНИ

1 Лице 1900 мкд
2 Лица 2500 мкд