Хотел Ресторан Александар Парк
2310 Маршал Тито 105,
Виница, СЕВЕРНА Македонија.

Прикажи мапа 
+389 33 361 361
+389 33 362 299
info@aleksandarpark.mk

Контакирајте не

Ве молиме пополнете го формуларот подолу и ние ќе ви одговориме во најкраток можен ред.

Останете во контакт

Доколку имате некакво прашање или ви требаат повеќе информации за нашите услуги, слободоно контактирајте не. Нашиот менаџерски тим ќе се погрижи вашето барање да биде решено во најкраток можен рок.

Благодариме.

Елизабета ГеоргиеваМенаџер
+389 72 279 941
decoration@aleksandarpark.mk
Александра КириловаМенаџер
+389 72 279 942
parkcafe@aleksandarpark.mk