Секојдневно уживање со најдобрата храна во градот

Ресторанот во склоп на Хотел Ресторан Александар Парк е погодно место доколку сакате дневно уживање во добра храна и прекрасен амбиент, како и за деловни состаноци или семејни ручеци. Ресторанот располага со тераса која има капацитет до 450 гости, правејќи ја погодна и за организирање на настани и свечености.

Доколку сакате да го започнете денот со најдобриот утрински доручек, или да имате посебен ручек со најблиските, тогаш ние ќе се погрижиме Вашето искуство и во нашиот ресторан да помине незаборавно.

Дневно мени

Вашите незаборавни моменти во најдобриот амбиент

Прославите за најважните моменти во Вашиот живот треба да поминат незаборавно

Затоа, ние ќе се погрижиме Вие да добиете услуга на врвно професионално ниво, највкусна храна и амбиент кој ќе одговара точно на Вашите желби и потреби.

Ресторанот располага со голема тераса која има капацитет до 450 гости, правејќи ја најпогодното место за организирање на било која Ваша посебна прилика. Ние секојдневно се стремиме да ги задоволиме сите Ваши желби, се со цел да ги направиме Вашите свечени прослави уникатни и несекојдневни.


работно време

Повелете во Ресторан Парк – Виница

Понеделник – Недела: 08am – 01am

Контактирајте не


РЕЗЕРВАЦИИ

Резервирајте ја Вашата маса

+389 72 279 941
decoration@aleksandarpark.mk