Добродојдовте во ХОТЕЛ РЕСТОРАН  Александар Парк

Наша визија е да бидеме прв избор при потребите за угостителство и сместување во регионот на источна Македонија. Веселбите на нашите гости да ги направиме безгрижни и незаборавни. Хотел Ресторан Александар Парк да биде место каде што е центарот на сите настани и свечености.

Со нашата посветеност на врвна услуга и гостопримство со 5* ги задоволуваме барањата и на најпребирливите клиенти и придонесуваме за подобар живот на поединецот, локалната заедница и општеството во целина.

Дознајте повќе за нас

Повелете во
Ресторан Александар Парк

Ресторан со голема тераса наменет за секојдневни гости од деловен и приватен карактер, како и можност за организација на поголеми веселби како:

  • свадби
  • матурски
  • крштевки
  • други свечености.

Капацитетот на ресторанот е 450 гости.

Повеќе информации за свеченостите